Utorak , srpanj 23 2019
Home / Sport / Nostalgija! Misija “Pogba”, Juventus će prepisati od velikog Ser Aleksa?

Nostalgija! Misija “Pogba”, Juventus će prepisati od velikog Ser Aleksa?

Plan koji je on svojevremeno osmislio nije stigao da sprovede u delo, videćemo da li će po tom receptu Juventus uspeti u istoj nameri!
Žreb za Ligu šampiona je, makar što se tiče Juventusa i Junajteda pravi povratak u prošlost.

Nostalgije će biti i na “Old Trafordu” i na “Alijancu”, jasno, dva su razloga, Kristijano Ronaldo i Pol Pogba.

Danas “Tutosport” piše da će dolazak Pola Pogbe na mesto uspeha samo pojačati nostalgiju, Ronaldo je već sa Realom gostovao na “Teatru snova”, ali nema sumnje da će ga ponovo dočekati aplauzima.

Zanimljivo, tada je Ser Aleks imao plan. Tražio je od oficijelnog spikera, da kada bude čitao sastav Reala, poslednje izgovori ime Ronalda kako bi ga “Old Traford” pozdravio ovacijama i povećao šanse kluba da ga vrate u svoje redove.

Mnogi veruju i dan-danas da bi se to dogodilo da je Škot ostao na klupi, postoji priča da je Ronaldo pregovarao te sezone sa Junajtedom, ali da kada je čuo da je Mojes novi trener, odbio je bilo kakvu vrstu daljeg kontakta oko povratka među “Đavole”.

Hoće li Juventus primeniti recept Ser Aleksa u Torinu u novembru?

Među navijačima ta ideja postoji, bez obzira na dolazak Ronalda, oni su tokom leta očekivali Pogbu, i da želja je bila obostrana. Rajola je bio nemoćan, pre svega jer je upozoren da od prodaje nema ništa, plus, Juve nije imao novac da plati obeštećenje od 150 miliona, iako je Francuz želeo da se odrekne dela primanja kako bi se vratio u Torino.

Ali, sledećeg leta, Anjeli planira da pokuša ponovo. Zbog toga će Pogba biti dočekan kao kralj u Torinu, ovacijama, aplauzima i podrškom. Cilj je da mu se pokaže koliko je željen u Juventusu, koliko ga navijači cene.

“On mora da se oseća kao kod kuće, sve loše što mu se događa u Engleskoj nikad nije iskusio u Juventusu, ovo je njegov klub”, komentarišu navijači.

Naravno, to su želje, i nije ni tajna da će italijanski šampion ponovo pokušati, ali šanse za tako nešto, čak i uz nostalgiju su male.

About Mirzoni

Odgovori