Utorak , srpanj 23 2019
Home / Ispovijesti / Na sta zene sigurno padaju!!!

Na sta zene sigurno padaju!!!

Pitate se na šta žene sigurno padaju. Pročitajte naše savete koji će vam dati odgovor na večito pitanje: Na šta žene sigurno padaju…

Ne morate da izgledate kao holivudski glumac da bi uspešno zaveli pravu ženu. Svaka žena je kao knjiga, svaka ima svoju priču i želje o savršenom muškarcu, međutim, ipak postoje neka pravila i kriterijumi koje žene uglavnom vole kod muškaraca. Pročitajte pravila privlačnosti muškaraca koji su magnet za žene. Izdvajamo poteze, karaktere i savete kojima ćete sigurno skočiti u očima žene koja vam se sviđa.

Samopouzdanje

Mnogim ženama ovo je prva stavka na listi prioriteta. Nekako se ova osobina prirodno veže za muškarce, jer je od davnina važilo da upravo oni treba da pruže oslonac i sigurnost. Žene vole muškarce koji se sigurno osećaju u svojoj koži, ne sumnjaju u svoje sposobnosti i kvalitete i to odlučno pokazuju.

Snažan i muževan muškarac

Kriterijumi koje ne treba da spuštate zbog ljubavi. Oni su snažni alfa mužjaci, s avelikom količinom testosterona, frajeri koji već decenijama privlače pažnju žena gde god se pojave. Muževnost je ono što uzbuđuje žene i takvi muškarci će uvek biti zanimljivi pripadnicama nežnijeg pola, bez obzira na sve.

Osmeh

Žene padaju na osmeh, ne neko preterano cerekanje. Sitan i crvkutav osmeh neće sigurno privući ni jednu ženu. Sa druge strane osmeh iz koga izbija neki bas sigurno će biti primećen, ali ne i neprijatan ako niije previše razmetljiv i bučan.

Recite joj da dobro izgleda, ali na neočekivan način

Svi znaju da žene vole komplimente u vezi njihovog izgleda. Da biste zvučali iskrenije i orginalnije, izaberite jednu stvar koja vam se sviđa na njoj i joj odmah recite i zašto.

Umesto da joj kažete uopšteno Lepo izgledaš, recite nešto kao: Sviđaju mi se tvoje minđuše, ističu boju tvojih očiju ili Super su ti te čizme, noge ti izgledaju neverovatno.

Žene se iznenade kada vide da obraćate tu vrstu pažnje i uvek je cene.

Maniri

Žene vole izgleda i sve ugroženiju vrstu, muškarce sa lepim manirima. Pa još i ako imaju opštu kulturu na malo višem nivou, ukoliko znaju i štošta iz drugih kultura…

A pažnje nikada dosta. One zista vole kada muškarac pokazuje da razmišlja o njoj, kada joj otvara vrata, povlači stolicu, pridržava kaput… Svakoj ženi, takođe, prija kada njen partner primećuje detalje poput nove haljine ili frizure. A najviše ih impresioniraju muškarci koji ne zaboravljaju važne datume i neretko im tim povodom priređuju iznenađenja.

Muškarac koji ima ono nešto

Taj poseban X faktor može da bude bilo šta. Ponekad to je seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talenat, harizma koju nosi u sebi, a najčešće proizlazi iz kompletnog utiska koji muškarac ostavlja na ženu.

Oči

Cvne ili plave, zelene ili braon. O ukusima ne vredi raspravljati. Pa kad su još trepavice i obrve na mestu ali i kad osete da ih gledate s pažnjom, imate šanse.

Budite spontani

Probajte da budete spontani, da ponekad preuzmete kontrolu i pokažete da znate da uživate u životu. Iznenada je odvedite na neko lepo mesto za koje mislite da bi joj se dopalo, na pr. na kuglanje ili se odvezite pored reke, samo da budete zajedno.

Mačo tipovi

I najnovija istraživanja potvrđuju da su ženama i dalje veoma privlačni mačo tipovi. One u snažnim i grubim muškarcima vide, pre svega, zaštitnika, osobu pored koje se osećaju sigurno. Prema mišljenju stručnjaka, ovo je samo još jedan dokaz da u savremenom društvu razlika između jačeg i slabijeg pola i dalje opstaje, pa i nepisano pravilo da muškarci treba da budu snažni, a žene ženstvene.

Mišići

Većina žena voli stabilnog muškarca sa mišićima. Ali ako padaju na bildere, jasno je da se radi o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe smatraju slabima i ranjivima.

Dominantni

Ženama su se uvek dopadali dominantni muškarci. One vole kada muškarac preuzme inicijativu, kada je uporan i zna da se potrudi za ono što želi da dobije. Visoku cenu imaju inteligentni i snalažljivi muškarci, sposobni da se snađu u svakoj situaciji, koji povremeno iznenađuju interesantnim idejama i zanimljivim sitnicama. Dobitna kombinacija je energičan, strastven i harizmatičan muškarac.

Uniforme

Doktor, pilot, vatrogasac i neke žene su gotove kad vide uniformu. Prema nekim psiholozima, žene koje maštaju o ovakvim muškarcima su manje zrele i dalje u muškarcu traže snažnu očinsku figuru.

Pustite je da priča o sebi koliko god hoće

Većina ljudi voli da priča o sebi, pa kad prvi put izađete sa ženom koja vam se sviđa, pustite je da ona uglavnom priča. Pitajte je o detinjstvu, gde je odrasla, da li joj se sviđalo, pa pređite polako na njen sadašnji posao i planove za budućnost.

Ne samo da će biti srećna, već ćete je i vi bolje upoznati, a ona će shvatiti da vam je bitno i kakva je osoba a ne samo kako izgleda.

Divlji i avanturisti

Ovakvi muškarci zbog svog mladalačkog i avanturističkog duha mogu da budu jako privlačni. Vole brzu vožnju, motore, neobična putovanja, ekstremne sportove i sve adrenalinske aktivnosti… -Ženama se najviše dopada ta njihova divlja strast koja im često dođe kao osveženje u raznim životnim situacijama. Veliki izazov za pripadnice lepšeg pola su i muškarci koji su pomalo bezosećajni i hladni. Naime, jedno američko istraživanje pokazalo je da preterivanje sa manirima ženama vremenom postaje dosadno, jer one s jedne strane to gledaju kao znak slabosti. Odnosno u preterano pristojnom muškarcu vide osobu koja je nesigurna, neodlučna i teško se nosi sa životnim izazovima.

Glas

Muškarac nejakog i nedefinisanog glasa skoro da ništa i ne može da poruči ženi. Dame padaju na lep govor, umerenog tempa, ni previše tih,ni previše glasan. U svakom slučaju muškarac sa piskutavim glasom moraće da se baš potrudi oko žene.

Buntovni

Mnoge žene teško odolevaju spontanim, opuštenim i pomalo buntovnim muškarcima, iako sa njima nikad ne znaju na čemu su. Jednostavno im se dopada ta neizvesnost, iščekivanje, odnosno veza bez ograničenja. One vole njihovu posebnost, sve ono što nemaju drugi muškarci. Samo je pitanje koliki je rok trajanja takvih veza.

Higijena

Žene vole čiste muškarce. Perut, neuredni nokti, grube ruke, prljava kosa i neuredni zubi nisu nikako put do ženskog srca. Redovno tuširanje i neki dezodorans su dovoljni, što ne znači da morate da stavite parfimeriju na sebe da bi vas dotična dama zapazila. Manje je nekada bolje.

Romantični

Poznato je da žene stalno tragaju za dokazima da su voljene. A romantika je upravo jedan način da im se to i pokaže. Ali, u romantičnom izražavanju treba biti umeren, i uvek birati i posebno mesto i posebno vreme. I muškarci uvek raspoloženi za razgovor, na bilo koju temu, oduševljavaju žene. Psiholozi su procenili da su oni verni, odgovorni i tačni, što je uvek na ceni kod žena.

About Mirzoni

Odgovori