Utorak , srpanj 23 2019
Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 14. avgust: Device da se čuvaju povreda!

Dnevni horoskop za 14. avgust: Device da se čuvaju povreda!

OVAN

Potrebno vam je vreme da donesete ispravnu odluku na polju posla. Sada nije trenutak za impulsivnost. Moguće je da vam voljena osoba zamera dosta toga i da je atmosfera između vas napeta. Pazite na štitnu žlezdu.

BIK
Moguće je da nećete dobiti sve ono što ste očekivali na poslovnom polju danas, ali vremenom ćete ostvariti ciljeve. Uporni ste u svojoj nameri da osvojite osobu koja vam se dopada. Moguća je malaksalost. Potreban vam je san.

 

BLIZANCI
Moguće je da ste pokazali da ste sposobni, da možete da radite više stvari u isto vreme i da ćete zbog toga dobiti bolju poziciju. Potrudite se da budete fleksibilniji u dogovorima sa partnerom. Osetljiva koža vam smeta.

RAK

Dolazite do prilike da napredujete. Moguće je da su nadređeni ali svi generalno, zadovoljni vašim radom. Sve dok ste spremni da se borite za vezu sa osobom koju volite, imate šanse. Podložni ste upalnim stanjima.

LAV

Dolaze vam neke neočekivane situacije na poslovnom planu. Dobra vest je da ćete sa njima izboriti. Moguće je da ste razočarani u svog partnera. Počeli ste da preispitujete sve svoje odluke. Čuvajte svoju jetru.

DEVICA

Imaćete sreće i lako uspeti da ostvarite ono što budete želeli. Pred vama je odličan dan za posao. Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Pokazaćete joj da sa vaše strane postoji interesovanje. Pazite se povreda.

VAGA

Pred vama su promene koje u značajnoj meri mogu da utiču na vaš položaj vezan za polje posla. Dosadile su vam česte svađe sa voljenom osobom i jedino što želite- jeste da se distancirate. Migrena vas muči.

ŠKORPIJA

Pred vama je jako povoljan dan kada je u pitanju poslovno i finansijsko polje. Ukazaće vam se šansa da se upustite u zanimljivu avanturu sa osobom koja bi mogla da poželi i nešto više od toga. Podložni ste prehladi.

STRELAC

Veoma ste uporni i uradićete sve što je do vas kako biste uspeli da dođete do poslovnog napredovanja. Uskoro ćete upeti da ostvarite intimniji odnos sa osobom koja vam se dopada. Osetljiva pluća.

JARAC

Očekuju vas pozitivni preokreti na poslovnom planu. Uspećete da izađete iz problema i dugova. Posvetite se voljenoj osobi i pokažite joj da je volite. Postoji veoma velika šansa da se vaš odnos popravi. Krvni pritisak varira.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete morati da menjate neke stvari po pitanju organizacije. Možete da očekujete značajna dešavanja sa osobom koju poznajete već duže vreme. Prijala bi vam veća aktivnost.

RIBE

Ako se bavite prodajom nekretnina ili imate neko nasledstvo koje očekujete, pred vama je povoljan dan. Lepo vam je kada ste zajedno sa partenerom i trudite se da kvalitetno provodite to vreme. Pazite na ishranu.

About Mirzoni

Odgovori