Četvrtak , lipanj 27 2019
Home / Medicina & Zdravlje / Anđeoska poruka za petak, 31.8.2018.

Anđeoska poruka za petak, 31.8.2018.

Ovdje imamo podsjetnik na dualnost unutar svakoga od nas: tama i svjetlo, ego i duša, muško i žensko. Moramo uravnotežiti sve strane sebe kako bismo pronašli pravu ljubav. Moramo postati uravnoteženi za privlačenje nekoga tko je uravnotežen. Moramo pronaći jednakost i prihvaćanje unutar sebe. Moramo imati predanost bezuvjetnoj ljubavi u sebi ako je doista želimo iskusiti s nekim drugim.

Bilo da ste sami ili u vezi, postoji velika ljubav koja dolazi prema vama. Jedna dublja povezanost. Ali mora započeti s vama. Ako želite ojačati vezu s nekim koga već volite, morate očistiti i izliječiti svoju bol. Morate iskusiti oprost i suosjećanje prema sebi i povezati se s dubokom ljubavlju unutar sebe. Ovo je prekretnica. Ovo su vrata koja čekaju da budu otvorena. Sve to je ugodno. Pokažite svoju pravu autentičnost, znajte tko ste i koliko imate za dati. Pronađite radost u vlastitom društvu.
Ako se borite sa samopouzdanjem, zatražite anđele i vodiče da vam pomognu na vašem unutarnjem radu. Postavite namjeru da izliječite svoje srce, a onda ga otvorite. Prihvatite sve što jeste.

About Mirzoni

Odgovori